Inventarsnedkeri - i bedste forstand

Du og din løsning er i fokus hos os. ​Hos Inventarsnedkeriet i Aarhus kan du forvente en ekstraordinær viden og indsigt i løsningsmuligheder og en rådgivning og vejledning, der får det bedste frem i din idé og dine ønsker. Vores organisation og vores inventarsnedkeri har det bedste resultat for dit projekt for øje gennem hele processen - fra idéudvikling til aflevering og opstilling.

Eksempler på løsninger, som vi jævnligt håndterer i forskellig form og skala kan være:

Scroll

scroll-sort

Inventarsnedkeri med pålidelighed som varemærke

​Håndværk er vores passion, og inventarsnedkeri er vores stolthed. Derfor stiller vi hver dag høje krav til os selv og til hinanden. Vores inventarsnedkeri tæller 12 dygtige og kompetente medarbejdere, der udelukkende beskæftiger sig med at udvikle og fremstille den bedste løsning i højeste kvalitet til dig og dit projekt. Vi sætter en ære i god dialog, gensidig respekt og 100 % pålidelighed. Vi rådgiver og guider vores kunder i øjenhøjde med den bedste løsning for øje. Derfor sikrer vi også, at den medarbejder, der skal udføre arbejdet, taler med kunden.

Har du en idé, eller har du brug for specialinventar?

​Du er altid velkommen hos os som Inventarsnedkeri med din idé eller dine ønsker til et projekt - hvad enten det er en enkelt sag, en større totalentreprise eller konceptindretning. Vi rådgiver dig gerne omkring mulighederne for et samarbejde på uformel og uforpligtende vis.

Kontakt os på telefon 86 28 28 88 for en indledende snak.​

Derfor kan vi hjælpe dig med dit projekt

Vi vækker din design-idé til live

Dine ønsker er altid i centrum

Vi hjælper dig frem til et godt resultat

Fokus på dit budget

Ingen opgave er for vanskelig

A/S Inventarsnedkeriet

Snedkerfirma med mere end 70 års erfaring og med fokus på gennemført og eksklusivt håndværk og specialinventar.

CVR: 32091008