​Trænger din virksomheds receptionsområde og -skranke til et nyt look?

Hos Inventarsnedkeriet arbejder vi med de fleste materier inden for eksempelvis træ, Corian og plast, og vi tilbyder i den forbindelse mange forskellige typer af receptionsskranker.

Funktionalitet er ekstremt vigtigt ved design og udtænkning af receptionsskranker. Receptionisten skal have et behageligt og ergonomisk korrekt arbejdsmiljø, – og samtidig skal receptionsskranken fremstå flot og elegant, så jeres kunder og gæster får et gennemtænkt og velvalgt førstehåndsindtryk af jeres virksomhed.

Vi er beliggende i Viby, men kører gerne ud til opgaver i større områder, som eksempelvis Århus og Silkeborg. 

​​

​Et kvalitetsudvalg af receptionsinventar

Som møbelsnedkeri tilbyder vi blandt andet løsninger inden for alle typer af receptionsmøbler, herunder:

  • Klassiske og moderne receptionsmøbler og -inventar
  • Receptionsdisk eller -skranke
  • Vente- og loungemøbler
  • Brochureholdere og katalogstandere

Hos Inventarsnedkeriet finder vi sammen med jer i tæt dialog den helt rette løsning, når I har brug for en ny receptionsskranke.

Receptionen er jeres kunders første møde med jeres virksomhed, – og det er vi fuldt bevidste om hos Inventarsnedkeriet. Udover at fremstille, levere og opstille receptionsskranker, tilbyder vi også at hjælpe med den øvrige indretning i receptionsområdet.

Når vi hos Inventarsnedkeriet udvikler receptionsskranker, sørger vi altid for, at skranken udgør en fleksibel arbejdsplads for medarbejderen.

Det betyder, at inventaret skal opfylde krav til opbevaringsplads, fralægningsplads og IT-udstyr. Vi står klar med omfattende rådgivning og gode råd omkring alle funktioner for receptionsinventar.

​​​

Hør mere om vores receptionsskranke

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres receptionsområde. 

Kontakt os på telefon 86 28 28 88 eller mail is@insn.dk.

A/S Inventarsnedkeriet

​Rudolfgårdsvej 17  /  8260 Viby

Telefon: 86 28 28 88 /  E-mail: is@insn.dk