Butiksinventar produceres lige efter dine behov​

​Er du i gang med butiksindretning, og mangler du den rette reolopbygning eller andet butiksinventar? Så kan du med fordel kontakte A/S Inventarsnedkeriet for professionel hjælp. Vi er et erfarent møbelsnedkeri, som kan varetage enhver opgave indenfor faget. Vi servicerer kunder i Aarhus og resten af Danmark.

Vores møbelsnedkeri har eksisteret i mere end 70 år, hvor vi har serviceret mange forskellige kunder. Derfor har vi brede kompetencer i branchen, hvilket betyder, at vi kan producere butiksinventar lige efter dine behov. Vi hjælper virksomheder i alle størrelser og brancher, så tøv ikke med at kontakte os.​

Scroll

scroll-sort

​​Vi ordreproducerer butiksinventar i høj kvalitet

Det rette butiks- eller kontorinventar kan gøre en kæmpe forskel i indretningen. Med gode løsninger er det muligt at indrette så fordelagtigt som muligt, så der ikke går nogen plads til spilde.​

Vi er en ordreproducerende virksomhed, som kan lave lige dén løsning, som du står og mangler. Det betyder med andre ord, at du kan få skræddersyet et møbel i lige det design, som passer ind i din indretning.

Vi producerer specialinventar af høj kvalitet, og derfor kan du trygt samarbejde med os. Vi arbejder ud fra nogle grundlæggende værdier om at være pålidelige og skabe kvalitetsløsninger, som vores kunder kan få glæde af i mange år. Derudover giver vi naturligvis altid en god pris.

Udfyld formularen her på siden

Så giver vi en god pris på din opgave.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan producere af butiksinventar, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. 

Vi er altid klar til at finde den helt perfekte løsning til dig.

Kontakt os på telefon 86 28 28 88 eller på e-mail is@inventarsnedkeriet.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Derfor kan vi hjælpe dig med dit projekt

Vi vækker din design-idé til live

Dine ønsker er altid i centrum

Vi hjælper dig frem til et godt resultat

Fokus på dit budget

Ingen opgave er for vanskelig

A/S Inventarsnedkeriet

Snedkerfirma med mere end 70 års erfaring og med fokus på gennemført og eksklusivt håndværk og specialinventar.

CVR: 32091008