Drømmer du om en Corian® bordplade til dit køkken? Vi kan gøre din idé til virkelighed

​Corian® fra DuPont™ er et kompositmateriale, der består af ca. 66% naturlige mineraler og ca. 33% akryl og pigment. En Corian® bordplade er en superflot bordpladeløsning, der kan udsættes for en høj grad af brug og slidtage uden, at det ses på pladen.

Corian® bevarer sit luksuriøse, matte udseende og står imod de udfordringer og belastninger, en hverdag og dagligt brug byder på.

Scroll

scroll-sort

​Corian® er et ekstremt hårdt og slidstærkt materiale, og en Corian® bordplade har samtidig den unikke egenskab, at den føles fløjlsblød. Det er muligt at lave din Corian® bordplade stort set uden synlige samlinger. Derfor er Corian® også et hygiejnisk godt valg.

Du vedligeholder nemt din Corian® bordplade på daglig basis med vand og sæbe. Vanskelige pletter kan fjernes med let slibende materialer. Bordpladen kan repareres på stedet og fremstår som ny efter en skade.

Med de mange farvemuligheder indenfor Corian® kan vi sammen virkeliggøre netop din drøm indenfor bordpladeløsning til dit køkken, så den matcher dine ønsker til stil og indretning.

Inspiration på Corian® køkkenbordplader

​Læs meget mere om det unikke og luksuriøse materiale her:​

Få pris på din ønskede Corian® bordplade her

​Der er ikke to køkkener, der er ens. Derfor vil din bordplade til dit badeværelse også være unik. Vi producerer alle Corian® bordplader efter ordre. Det vil sige, at vi producerer din bordplade specielt til dit køkken, dine krav og dine behov.

Derfor kan vi her på siden ikke oplyse faste priser i en prisliste. Vi udregner pris fra gang til gang – fra køkken til køkken. Vi har brug for nogle oplysninger fra dig, før vi kan regne prisen. Efterfølgende kan du forvente svar fra os indenfor 24 timer på hverdage.​

(Der kan være mulighed for, at vi kontakter dig telefonisk eller via email for at indhente yderligere oplysninger, før vi kan udregne en nøjagtig pris til dig.)

 
 
 

Mål, farve og andre detaljer som eksempelvis montage:

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor kan vi hjælpe dig med dit projekt

Vi vækker din design-idé til live

Dine ønsker er altid i centrum

Vi hjælper dig frem til et godt resultat

Fokus på dit budget

Ingen opgave er for vanskelig

A/S Inventarsnedkeriet

Snedkerfirma med mere end 70 års erfaring og med fokus på gennemført og eksklusivt håndværk og specialinventar.

CVR: 32091008