​En Corian bordplade er et eksklusivt og holdbart valg

​​Hvis du er på udkig efter en ny bordplade, som både skal have et eksklusivt look og være meget holdbar, så kan du med fordel kigge nærmere på en Corian bordplade. A/S Inventarsnedkeriet er en autoriseret producent af Corian, og vi har mere end 20 års erfaring med materialet. Vi ordreproducerer Corian løsninger og specialinventar på vores snedkeri til kunder i Aarhus og resten af Danmark.

Vi er et professionelt møbelsnedkeri med mere end 70 års erfaring indenfor møbelproduktion. Derfor kan vi tage os af mange forskellige opgaver for både private kunder og erhvervskunder. Hos os er du garanteret kvalitetsløsninger lige efter dine individuelle ønsker og behov.


​Se eksempler på Corian bordplader her:​

Køkken    Bad

Scroll

scroll-sort

Hvad er en Corian bordplade?

En Corian bordplade er et populært valg hos både private kunder og erhvervskunder. Materialet har en enestående holdbarhed samt et tidløst og eksklusivt look. Derudover kan det anvendes til arbejdsoverflader og bordplader i både fugtige miljøer eller steder med stor slitage – eksempelvis på et badeværelse eller i et køkken.

Drømmer du om en holdbar køkkenbordplade med et eksklusivt og tidløst look, så er en bordplade i Corian lige noget for dig. Vi skræddersyer løsningen, så den passer lige ind i dit hjem eller din virksomhed. Vælg imellem flere forskellige farver afhængig af lige netop din smag. Uanset hvad dine ønsker er, så garanterer vi dig en attraktiv pris.

Kontakt os for et tilbud på en Corian bordplade

Vil du have et godt tilbud på en Corian bordplade, som imødekommer alle dine behov? 

Så kontakt os gerne allerede i dag. Vi står klar med professionelle løsninger af høj kvalitet skræddersyet efter dine behov.

Kontakt os på telefon 86 28 28 88 eller på e-mail is@inventarsnedkeriet.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Derfor kan vi hjælpe dig med dit projekt

Vi vækker din design-idé til live

Dine ønsker er altid i centrum

Vi hjælper dig frem til et godt resultat

Fokus på dit budget

Ingen opgave er for vanskelig

A/S Inventarsnedkeriet

Snedkerfirma med mere end 70 års erfaring og med fokus på gennemført og eksklusivt håndværk og specialinventar.

CVR: 32091008