På vores møbelsnedkeri fremstiller vi specialmøbler til dig

​Leder du efter et snedkeri? Så er du kommet til det rette sted. Inventarsnedkeriet er et stolt snedkerfirma med et møbelsnedkeri, der er mere end 70 år gammelt. Vores snedkeri er beliggende i Viby, og vores møbelproduktion laver primært specialmøbler for kunder her og omkring Silkeborg og Aarhus.

I 1947 startede virksomheden op i beskedne lokaler på 3. sal på Frederiks Allé i Aarhus, hvor alle materialer måtte hejses op ved håndkraft. Sidenhen har vores møbelsnedkeri naturligvis udviklet sig både størrelsesmæssigt og teknologisk set, men vores værdier om traditionsbundet håndværk og ekstraordinær høj kvalitet, når vi fremstiller specialmøbler, er stadig den samme.

Scroll

scroll-sort

Møbelsnedker med møbelpoduktion, hvor dine ønsker og behov er i fokus

Som kunde hos vores møbelsnedker får du gavn af vores mangeårige erfaring med arbejdet på et møbelsnedkeri. Vores erfaring spænder bredt over mange typer af opgaver med speciale indenfor møbelproduktion og specialinventar.

Hos os er alle opgavetyper velkomne. Når det kommer til møbelproduktion, så tager vi os både af store og små opgaver, og vores kompetencer stilles til din rådighed.

Vi hjælper vores kunder med alt fra små opgaver til store totalløsninger og kontorindretning. Vi hjælper også gerne virksomheder, hvis der f.eks. er brug for en ny receptionsskranke. Vores møbelsnedker står altid klar med både rådgivning, udvikling, design og sparring omkring din idé og dine ønsker.

Uanset opgaven så lover vi dig, at vores møbelproduktion altid er præget af et stykke gennembearbejdet og omhyggeligt håndværk, der bygger på tradition og kvalitet.

Kontakt vores møbelsnedker for en aftale

Har du en idé eller et ønske til en opgave, du ønsker, vi skal lave på vores snedkeri? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Vi fremstiller specialmøbler med et unikt design, som er skræddersyet efter dine ønsker og behov.

Du kan ringe til os på telefon 86 28 28 88 eller sende en e-mail til is@inventarsnedkeriet.dk, så vores møbelsnedker kan tage en snak med dig omkring de møbler, du ønsker at få speciallavet.

Vi ser frem til høre fra dig!

Derfor kan vi hjælpe dig med dit projekt

Vi vækker din design-idé til live

Dine ønsker er altid i centrum

Vi hjælper dig frem til et godt resultat

Fokus på dit budget

Ingen opgave er for vanskelig

A/S Inventarsnedkeriet

Snedkerfirma med mere end 70 års erfaring og med fokus på gennemført og eksklusivt håndværk og specialinventar.

CVR: 32091008