Inventarsnedkeriet er et stolt og over 70 år gammelt møbelsnedkeri, der bygger på værdier som traditionsbundent håndværk og ekstraordinær høj kvalitet.

I 1947 startede virksomheden i beskedne lokaler på 3. sal i Frederiks Allé i Aarhus, hvor alle materialer måtte hejses op ved håndkraft. Sidenhen har vores møbelsnedkeri naturligvis udviklet sig både størrelsesmæssigt og teknologisk set, men vores ufravigelige og kompromisløse grundholdning til høj kvalitet er stadig den samme.

Møbelsnedkeri med erfaring

Som kunde hos os får du gavn af vores mangeårige erfaring som møbelsnedkeri. Vores oparbejdede erfaring spænder over utallige typer opgaver med speciale indenfor møbelsnedkeri og specialinventar. 

Alle opgavetyper er velkomne, store som små, og vores kompetencer stilles til din rådighed: Rådgivning, udvikling, design og sparring med dig omkring din idé og dine ønsker, - hvad enten det drejer sig om en lille opgave, en stor totalløsning eller konceptindretning til butikker. Uanset opgavens omfang sikrer vi dig som møbelsnedkeri gennemtænkt, gennembearbejdet og omhyggeligt håndværk, der bygger på tradition og kvalitet.

Kontakt os

Har du en idé eller et ønske til en enkel opgave, et stort totalprojekt eller fremtidig konceptindretning - så kontakt os gerne på på telefon 86 28 28 88. Vi tilbyder dig en uforpligtende og rådgivende snak omkring opgaven. Du er altid velkommen - uanset spørgsmålenes eller opgavens karakter.

Du kan også sende en e-mail på is@insn.dk, som vi vil besvare hurtigst muligt.​

A/S Inventarsnedkeriet

​Rudolfgårdsvej 17  /  8260 Viby

Telefon: 86 28 28 88 /  E-mail: is@insn.dk