Inventarsnedkeriet er et stolt og mere end 70 år gammelt møbelsnedkeri, der bygger på værdier som traditionsbundent håndværk og ekstraordinær høj kvalitet, når vi fremstiller specialmøbler.

I 1947 startede virksomheden i beskedne lokaler på 3. sal på Frederiks Allé i Aarhus, hvor alle materialer måtte hejses op ved håndkraft. Sidenhen har vores møbelsnedkeri naturligvis udviklet sig både størrelsesmæssigt og teknologisk set, men vores ufravigelige og kompromisløse grundholdning til høj kvalitet af vores specialmøbler er stadig den samme.

Vi er beliggende i Viby, men udfører primært specialmøbler for kunder i områderne omkring Silkeborg og Århus.

Specialmøbler efter dine behov og ønsker

Som kunde hos os får du gavn af vores mangeårige erfaring som møbelsnedkeri. Vores oparbejdede erfaring spænder over utallige typer opgaver med speciale indenfor møbelsnedkeri og specialinventar. 

Alle opgavetyper er velkomne, store som små, og vores kompetencer stilles til din rådighed: Rådgivning, udvikling, design og sparring med dig omkring din idé og dine ønsker, - hvad enten det drejer sig om en lille opgave, en stor totalløsning eller konceptindretning til butikker. Vi hjælper også gerne virksomheder, hvis du eksempelvis har brug for en ny receptionsskranke.

Uanset opgavens omfang sikrer vi dig som møbelsnedkeri gennemtænkt, gennembearbejdet og omhyggeligt håndværk, der bygger på tradition og kvalitet.

Få en specialløsning fra vores møbelsnedkeri

Har du en idé eller et ønske til en enkel opgave, et stort totalprojekt eller fremtidig konceptindretning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi fremstiller altid specialmøbler efter dine ønsker og behov.

Du kan ringe til os på telefon 86 28 28 88 eller sende en mail til is@insn.dk, for en uforpligtende- og rådgivende snak omkring din opgave.

A/S Inventarsnedkeriet

​Rudolfgårdsvej 17  /  8260 Viby

Telefon: 86 28 28 88 /  E-mail: is@insn.dk