​Kvalitet gennem en menneskealder​

Som kunde hos os får du gavn af vores mangeårige erfaring som møbelsnedkeri. Vores oparbejdede erfaring spænder over utallige typer opgaver med speciale møbelsnedkeri og specialinventar.

Alle aspekter af et sagsforløb udføres med omhu og konstant fokus på høj kvalitet: Rådgivning, udvikling, design og sparring med dig omkring din idé og dine ønsker, - hvad enten det drejer sig om en lille opgave, en stor totalløsning eller konceptindretning til butikker. Uanset opgavens omfang sikrer vi dig som møbelsnedkeri gennemtænkt, gennembearbejdet og omhyggeligt håndværk, der bygger på tradition og kvalitet.

Inventarsnedkeriet tæller 12 dygtige og kompetente medarbejdere, der udelukkende beskæftiger sig med at udvikle og fremstille den bedste løsning i højeste kvalitet til dig og dit projekt. Vi sætter en ære i god dialog, gensidig respekt og 100 % pålidelighed.

Alle vores medarbejdere lever op til standard omkring kreativitet, parathed og omstillingsevne, kritisk sans og øje for kvalitet. Vores maskinpark er gearet og klar til at tackle både enkeltstyks inventar, små oplag eller produktionsserier - alt efter, hvad opgaven kræver. Vi er stolte over, at vores produktionsteknologi er blandt de mest moderne teknologisk set og at vi samtidig løbende fornyer og udvikler vores produktionsapparat.

Scroll

scroll-sort

Personlig kontakt som kvalitetsstempel

Hos Inventarsnedkeriet har vi særligt gode erfaringer med den tætte kontakt mellem vores medarbejdere og vores kunder. Derfor er det som oftest sådan, at den enkelte medarbejder, som skal løse opgaven i værkstedet også er ansvarlig for dialog og aftaler med kunden - lige fra den første ordreafgivelse til den endelige leverance og opstilling af specialinventaret. Det sikrer dig som kunde en høj grad af pålidelighed og en ekstraordinær høj kvalitet.

​​

Vi leverer over hele Danmark

Vi har hjemme i Viby ved Aarhus i Jylland, hvor vi også har vores produktionslokaler. Vores specialinventarsløsninger er dog at finde overalt i Danmark. Vi leverer dér, hvor du har brug for os.

I Viby / Aarhus er vi samtidig tæt på vores dygtige netværk af underleverandører. Vi kan derfor altid hurtigt finde kvalificerede leverandører til de del-opgaver, som vi fremstiller eksternt, bl.a. rustfrit stålarbejde, pulverlakering, standsearbejder samt glas og spejle.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?
Ring til os i dag på telefon 86 28 28 88​ eller send os en e-mail til is@inventarsnedkeriet.dk.


Vi ser frem til at høre fra dig.

Derfor kan vi hjælpe dig med dit projekt

Vi vækker din design-idé til live

Dine ønsker er altid i centrum

Vi hjælper dig frem til et godt resultat

Fokus på dit budget

Ingen opgave er for vanskelig

A/S Inventarsnedkeriet

Snedkerfirma med mere end 70 års erfaring og med fokus på gennemført og eksklusivt håndværk og specialinventar.

CVR: 32091008