Kontorinventar af høj kvalitet produceres lige her​

Er du på udkig efter kontorinventar, som opfylder alle dine behov? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos A/S Inventarsnedkeriet har vi stor erfaring med fremstilling af diverse kontormøbler i høj kvalitet, og vi hjælper også gerne dig. Vores virksomhed er beliggende i Viby, hvorfra vi servicerer kunder i Aarhus og resten af Danmark.​

Det helt rigtige inventar kan have en stor betydning for, hvordan indretningen bliver. Du bør altid vælge gode løsninger af høj kvalitet, som opfylder alle dine behov og ønsker. Derudover bør du fokusere på, hvorledes du kan udnytte pladsen på kontoret bedst muligt. Vi producerer kontorinventar og butiksinventar af høj kvalitet, som imødekommer dine individuelle behov.

Scroll

scroll-sort

Vi kan lave kontorinventar til enhver virksomhed

Vi er et professionelt møbelsnedkeri med mere end 70 års erfaring indenfor faget. Derfor er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Uanset hvilken branche du kommer fra, og hvor stor din virksomhed er, så står vi altid klar til at hjælpe med at producere møbler i det ønskede design til dit kontor.​

Vores møbelsnedker gør kontorindretning let som en leg med skræddersyede løsninger af høj kvalitet. Vi har en masse inspiration og professionel rådgivning at tilbyde, så du kan finde de løsninger, som er mest ideelle for dig. Vores ordreproducerende virksomhed kan klare enhver udfordring, så tøv aldrig med at kontakte os.

Udfyld formularen her på siden

Og få et uforpligrende tilbud på kontorinventar.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for at høre mere om kontorinventar

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af løsninger indenfor kontorinventar, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi tager gerne en uforpligtende snak og finder en fordelagtig pris til dig på en skræddersyet løsning.

Kontakt os på telefon 86 28 28 88 eller på e-mail is@inventarsnedkeriet.dk, så vender vi tilbage med flere informationer snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Derfor kan vi hjælpe dig med dit projekt

Vi vækker din design-idé til live

Dine ønsker er altid i centrum

Vi hjælper dig frem til et godt resultat

Fokus på dit budget

Ingen opgave er for vanskelig

A/S Inventarsnedkeriet

Snedkerfirma med mere end 70 års erfaring og med fokus på gennemført og eksklusivt håndværk og specialinventar.

CVR: 32091008