I vores specialiserede træværksted fremstiller vi de specialløsninger, som er baseret på træ som materialevalg.

Vi omstiller produktionen efter de aktuelle forhold

Træ er et fascinerende og levende materiale - og i høj grad dét materiale, som vores virksomhed grundlag er bygget på. De mange forskellige træsorter har alle forskellige egenskaber. Derfor er det ekstremt vigtigt, at formål, forhold, skala og mange andre aspekter overvejes nøje, når man vælger træ og træsort til et projekt.

Hos Inventarsnedkeriet har vi naturligvis den nødvendige viden og den fornødne erfaring til præcist at kortlægge disse forhold, og vi rådgiver og udvikler derfor i tæt samarbejde med vores kunder inden produktionsstart.

Ofte indgår der i den endelige løsning og i det endelige specialinventar også andre materialer end træ. Plast, rustfrit stål, glas, tekstiler eller spejle. Eller ganske andre komponenter som hæve/sænke stel eller specielle beslag.

Derfor har vi oparbejdet et kompetent netværk af dygtige leverandører, der inden for deres fag- og kompetenceområde har en stor ekspertise til at løse de opgaver og besvare de tvivlsspørgsmål, vi stiller dem.

Lakværkstedet

I forbindelse med vores træværksted har vi et lakværksted, hvor faguddannet personale udfører den sidste finish på produktet. Alle RAL-farver og NCS-koder er mulige - et vigtigt element i forhold til at bevare vores ønskede fleksibilitet i produktionen - til gavn for vores kunder.​

Eksempler på opgaver i træ- og lakværkstedet


  • Finérarbejde – omfinering af eksempelvis bordplader
  • Omlakering
  • Renovering af møbler
  • Laminatarbejder
  • CNC-fræsning​

A/S Inventarsnedkeriet

​Rudolfgårdsvej 17  /  8260 Viby

Telefon: 86 28 28 88 /  E-mail: is@insn.dk