Har du en enkel opgave eller en større entreprise af specialinventar? Hos Inventarsnedkeriet kan vi hjælpe dig uanset opgavens størrelse. Vores mange års erfaring med fremstilling af specialinventar til virksomheder, institutioner, skoler, sygehuse, butikker og private hjem sikrer dig de bedste forudsætninger for et godt resultat. Funktionalitet, kvalitet og æstetik er nøgleord for vores færdige løsninger

Se dig omkring i vort galleri

Vores opgaveløsning spænder bredt fra ganske simple, enkeltstående opgaver til totalentrepriser, kontorlandskaber, specialopbevaring, receptionsmøbler og receptionsskranke, butiksinventar, lounge- og kantinefaciliteter, indbyggede opbevaringsløsninger, konceptinventar, klinik- og laboratorieinventar samt køkken- og toiletmøbler.

Case-eksempel - en receptionsskranke?

​Trænger din virksomheds receptionsområde til et løft? Har du brug for en ny receptionsskranke eller øvrige receptionsmøbler? Receptionen er din virksomheds ansigt udadtil, - og en receptionsskranke er det første indtryk gæster i huset får. Specialinventaret får dermed en fremtrædende rolle i jeres visuelle identitet.

Vi har altid 100 % fokus på kvalitet, finish og udtryk. Vi rådgiver dig gennem hele processen, og hjælper dig gerne med opmåling, udvikling. Og til slut varetager vi naturligvis den komplette opstillingsleverance - med garanti for din fulde tilfredshed.

Kontakt os gerne for en snak på telefon 86 28 28 88.

A/S Inventarsnedkeriet

​Rudolfgårdsvej 17  /  8260 Viby

Telefon: 86 28 28 88 /  E-mail: is@insn.dk