​​Inventarsnedkeriet er autoriseret producent af Corian med mere end 20 års erfaring med materialet. Corians udtryk er både tidløst og holdbart, og derfor virker materialet lækkert og eksklusivt i de fleste sammenhænge. Netop også derfor er Corian efterhånden et ganske populært materialevalg. 

Corian er særligt velegnet til receptionsskranker, diske, barer og bordplader - men også yderst anvendeligt til butikindretning og som laboratorieinventar. Corian er et materiale, som vi via vores erfaring og løsninger er særlig stolte at kunne håndtere med dygtighed. Corian sikrer vores kunder et godt, lækkert og eksklusivt resultat – hver gang.

Egenskaberne ved Corian

​Corian bedste egenskab er den enestående holdbarhed, og materialet egner sig særligt godt til eksklusivt design i både offentlige og private miljøer og virksomheder. Corian kan anvendes til arbejdsoverflader og bordplader i et fugtigt miljø eller med stor slitage – eksempelvis på toiletter og badeværelser. Samlinger og sammenføjninger i Corian kan udføres komplet usynlige, således løsningen fremstår som én enhed med et flot finish.

Skræddersyede løsninger

​Hos Inventarsnedkeriet udvikler og fremstiller vi skræddersyede løsninger til vores kunder i hele Danmark. Vi anvender Corian som materiale i både store og små opgaver og for både private og erhvervskunder.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din idé med materialet Corian, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 28 28 88.

Du kan læse mere om Corian her

A/S Inventarsnedkeriet

​Rudolfgårdsvej 17  /  8260 Viby

Telefon: 86 28 28 88 /  E-mail: is@insn.dk